Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Vertalen Correctie & redactie Tarieven Privacyverklaring en Algem. Voorwaarden Links Contact Translating Correction and editing Rates Terms and conditions Contact 

Correctie & redactie

Redactie en correctie

Een sollicitatiebrief zal geen goede indruk achterlaten als er spelfouten in staan. En ook een website vol taalfouten of onduidelijkheden is geen visitekaartje voor uw bedrijf.Maar, waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt...Als u er zeker van wilt zijn dat uw tekst geen fouten bevat, laat uw tekst dan corrigeren op spelfouten, tikfouten, stijl en grammatica. Dit geldt voor Nederlandse teksten maar ook voor teksten in het Engels.Als u wilt dat uw tekst geen onjuist taalgebruik bevat, en dat de opbouw en structuur ervan logisch zijn kunt u uw tekst laten redigeren. Ik zorg er dan naast het normale correctiewerk ook voor dat de stijl en het taalgebruik aansluiten bij de door u beoogde doelgroep, zodat uw boodschap onvervormd en helder overkomt.

Heeft u een tekst die u wiltpubliceren, of met anderenwilt delen, maar u vindt dietekst te lang of te gedetail-leerd voor de doelgroep?U wilt alleen de essentieweergeven? Dan maak ikgraag een samenvattingvoor uw. Uiteraard in samenspraak, en eventueel in combinatie met de vertaling. Ook voor de redactionele bewerking en perfectionering van uw bestaande documenten en teksten kunt u dus terecht bij Van Ledden vertalingen.

Engels-NederlandsNederlands-Engelscorrectieredactie